Let op: Vakantie van 3 aug t/m 4 sept. Vanaf 5 sept. worden alle bestellingen in volgorde van binnenkomst verwerkt.

Race & Rally stickers - Auto & Scooter Stickers

Race & Rally stickers - Auto & Scooter Stickers

 

Race en rally auto stickers

Veel van onze stickers worden gebruikt door mensen die ook daadwerkelijk op het circuit racen of rally's rijden. Dit kan professioneel zijn of als hobby. Voor onze stickers maakt dat niet uit, die zijn namelijk altijd van de beste kwaliteit. Voor een aantal tientjes heb je al een complete stripingset om je auto net wat sneller door de bocht te krijgen. Want sneller rijden van onze stripings doen ze zeker.

 

Veel gekochte producten zijn bijvoorbeeld de racenummer stickers om je auto of scooter een sportief uiterlijk te geven. Ook de rijdersnaam sticker met Nederlandse of Belgische vlag is erg populair.

 

Onze stickers worden ook veel gekocht door mensen die van tuning houden, of gewoon de auto een stuk sportiever willen maken. Een striping is daar ideaal voor. En het grote voordeel is dat als je van plan bent om je auto weer te verkopen je de stickers er makkelijk van af kunt halen. Even de föhn pakken en je trekt ze zo weer los. Uiteraard zonder schade aan de lak.

 

Heb je al eens gekeken bij onze andere categorieën stickers en stripings? Daar vind je nog honderden andere ideeën om je auto te verfraaien. Zo hebben wij bijvoorbeeld tuning stickers, universele stripings, en stickers en stripings per automerk. Je kunt uren op onze site kijken en veel inspiratie opdoen om jouw auto geheel naar eigen wens te bestickeren. Van subtiele remklauwstickers tot een opvallende raamstreamer of een motorkap en dak van carbon wrap folie

 

Naast de stickers in deze categorie hebben wij ook een aantal retro rally sticker sets voor bijvoorbeeld Peugeot en Audi. Nostalgie op en top! 

 

Kwaliteit en toch de goedkope auto race stickers

Hoe kunnen wij onze stickers en stripings zo goedkoop leveren zonder op kwaliteit in te leveren? Nou, door de vinyl folie die nodig is voor het maken van de stickers groot in te kopen. In tegenstelling tot de meeste beletteringsbedrijven kopen wij onze kleuren niet met een aantal meter per keer in, maar in grote rollen. Daardoor zijn ook vrijwel altijd alle kleuren ruim op voorraad en is de wachttijd voor het leveren van jouw sticker of striping minimaal. De drukte met binnen gekomen orders bepaald hoe snel wij aan jouw bestelling kunnen beginnen. En gelukkig werken wij erg snel waardoor we in de meeste gevallen binnen 1 of 2 dagen jouw stickers kunnen versturen.

 

Weergegeven:
Sorteren op:

Racenummer sticker nascar

Racenummer sticker NascarDeze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je e..

€ 5,95

Nummer sticker 1

Nummer sticker 1Racenummer sticker voor alle fans van de autosport. Kies je eigen racenummer!Max Verstappen, Lewis Hamilton of Sebastian Vettel?Ben jij bijvoorbeeld fan van Max Verstappen? Dan kies je..

€ 5,95

Nummer sticker 2

Race nummer sticker 2Racenummer sticker voor alle fans van de autosport. Bestel dan hier je sticker en bepaal zelf welke naam eronder komt te staan! Bij het vakje tekst kun je de gewenste naam invulle..

€ 5,95

Racenummer sticker 1

Racenummer sticker 1Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 2

Racenummer sticker 2Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 3

Racenummer sticker 3Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 4

Racenummer sticker 4Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven. Je kiest je eigen race ci..

€ 7,95

Racenummer sticker 5

Racenummer sticker 5Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 6

Racenummer sticker 6Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 7

Racenummer sticker 7Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 8

Racenummer sticker 8Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.Je kunt zelf de kleurencom..

€ 7,95

Racenummer sticker 9

Racenummer sticker 9Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er mee..

€ 5,95

Racenummer sticker 10

Racenummer sticker 10Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.Je kunt zelf de kleurenco..

€ 7,95

Racenummer sticker 12

Racenummer sticker 12Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil je er me..

€ 14,95

Racenummer checkered sticker 1

Racenummer checkered sticker 1Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil..

€ 7,95

Racenummer checkered sticker 2

Racenummer checkered sticker 2Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil..

€ 7,95

Racenummer checkered sticker 3

RACENUMMER CHECKERED STICKER 3Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.STAPELKORTING:Wi..

€ 7,95

Racenummer checkered sticker 4

Racenummer checkered sticker 4Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.StapelkortingWil..

€ 7,95

Rijdersnaam sticker Nederlandse vlag

RIJDERSNAAM STICKER NEDERLANDNaamstickers voor je race of rally auto met Nederlandse vlag. Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewo..

€ 17,95

Rijdersnaam sticker Belgische vlag

RIJDERSNAAM STICKER BELGIENaamstickers voor je race of rally auto met Belgische vlag. Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je..

€ 17,95

Race nummer sticker Race & Rally stickers Nieuw

Race nummer sticker

RACE NUMMER STICKEROnze race nummer stickers zijn voor de echte race en rally en auto fans. Stel je eigen favoriete racenummer samen qua lettertype, afmeting en kleur. Deze stickers zijn geschik..

€ 5,95

Ferrari rabbit sticker

FERRARI RABBIT STICKERTenzij je een echte Ferrari hebt raden wij je aan om deze stickers te gebruiken voor je auto.STAPELKORTING:Wil je er meer dan 1? Dan is de basisprijs nog maar 5,95 euro in plaats..

€ 7,95

Race striping universeel

RACE STRIPING UNIVERSEEL - STICKERSGeef je auto een race uiterlijk met de Challenge sticker set. Uiteraard kun je zelf bepalen welk nummer erop komt te staan.Universeel te gebruiken voor alle modellen..

€ 129,95

Racenummer set

RACENUMMER STICKER SET Een complete sportieve sticker set voor je auto bestaande uit:- 3 race cijfer stickers voor de zijkanten en de motorkap- 2 stroken voor de zijportierenOPTIES:Kleur: kies de..

€ 64,95

Striping speed 1

STRIPING SPEED 1Een sportieve sticker set met de tekst Speed erin verwerkt. Deze set bestaat uit 2 stickers voor beide zijden van je auto.AFMETING:De hoogte per sticker is 10 cm. De lengte is zelf te ..

€ 64,95

Kart Sticker Checkered

KART STICKER CHECKEREDGoedkope en kwalitatieve kart stickers koop je bij Stickythings.nl. Koop deze gave kart race en rally sticker nu online. Geschikt voor bus of aanhangwagen, maar ook voor andere g..

€ 19,95

Kart Sticker Palm

KART STICKER PALMDe beste kwaliteit kart stickers koop je bij Stickythings.nl, de specialist in auto, race en rally stickers. Deze kart race en rally sticker is geschikt voor op een aanhangwagen of bu..

€ 17,95

Kart Sticker Racing

KART STICKER RACINGDe beste kwaliteit kart stickers koop je bij Stickythings.nl, de specialist in auto, race en rally stickers. Deze kart race en rally sticker is geschikt voor op een aanhangwagen of ..

€ 17,95

Kart Sticker Vlag

KART STICKER VLAGWil jij een goedkope maar kwalitatieve kart sticker kopen voor op de trailer of bus waarmee jij je kart vervoert? Dan is deze kart race en rally sticker daar perfect voor.  AFMET..

€ 22,95

Kart Sticker Vlam

KART STICKER VLAMDe beste kwaliteit kart stickers koop je bij Stickythings.nl, de specialist in auto, race en rally stickers. Deze kart race en rally sticker is geschikt voor op een aanhangwagen of bu..

€ 17,95

Striping speed 2

STRIPING SPEED 2Een sportieve sticker set met de tekst Speed erin verwerkt. Deze set bestaat uit 2 stickers voor beide zijden van je auto.AFMETING:De hoogte per sticker is 16 cm. De lengte is zelf te ..

€ 64,95

Striping sport

STRIPING SPORTMaak je auto nog sportiever met deze universele autostriping. Deze set bestaat uit 2 stickers voor beide zijden van je auto. AFMETING:De afmeting per stripe is 200 x 22 cmPLAKA..

€ 64,95

Striping sport 2

STRIPING SPORT 2Verander je auto in een nog sportievere auto met deze striping met het woord SPORT erin. AFMETING:De hoogte van de stickers is 12 cm, de lengte kun je zelf kiezen. Beschikbare len..

€ 64,95

Striping racing 1

STRIPING RACING 1Een sportieve sticker set met het woord Racing erin verwerkt. AFMETING:De hoogte per sticker is 25 cm. De lengte is zelf te kiezen. De lengte van het woord Racing is 90 cm.Je kunt aan..

€ 64,95

Striping racing 2

STRIPING RACING 2Een sportieve sticker set met het woord Racing erin verwerkt.AFMETING:De hoogte per sticker is 10 cm. De lengte is zelf te kiezen. De lengte van het woord Racing is 70 cm.Je kunt aang..

€ 64,95

Striping RS limited

STRIPING RS LIMITEDEen sportieve sticker set met het woord RS Limited erin verwerkt.AFMETING:De hoogte per sticker is 10 cm. De lengte is zelf te kiezen. De lengte van het woord RS Limited is 80 cm.Je..

€ 64,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 5232 reviews.