Race & Rally stickers

Race & Rally stickers

 

RACE EN RALLY STICKERS

Veel van onze stickers worden gebruikt door mensen die ook daadwerkelijk op het circuit racen of rally's rijden. Dit kan professioneel zijn of als hobby. Voor onze stickers maakt dat niet uit, die zijn namelijk altijd van de beste kwaliteit. Voor een aantal tientjes heb je al een complete stripingset om je auto net wat sneller door de bocht te krijgen. Want sneller rijden van onze stripings doen ze zeker.

Onze stickers worden ook veel gekocht door mensen die van tuning houden, of gewoon de auto een stuk sportiever willen maken. Een striping is daar ideaal voor. En het grote voordeel is dat als je van plan bent om je auto weer te verkopen je de stickers er makkelijk van af kunt halen. Even de föhn pakken en je trekt ze zo weer los. Uiteraard zonder schade aan de lak.

Heb je al eens gekeken bij onze andere categorieën stickers en stripings? Daar vind je nog honderden andere ideeën om je auto te verfraaien. Zo hebben wij bijvoorbeeld tuning stickers, universele stripings, en stickers en stripings per automerk. Je kunt uren op onze site kijken en veel inspiratie opdoen om jouw auto geheel naar eigen wens te bestickeren. Van subtiele remklauwstickers tot een opvallende raamstreamer of een motorkap en dak van carbon wrap folie


PRIJS VERSUS KWALITEIT

Hoe kunnen wij onze stickers en stripings zo goedkoop leveren zonder op kwaliteit in te leveren? Nou, door de vinyl folie die nodig is voor het maken van de stickers groot in te kopen. In tegenstelling tot de meeste beletteringsbedrijven kopen wij onze kleuren niet met een aantal meter per keer in, maar in grote rollen. Daardoor zijn ook vrijwel altijd alle kleuren ruim op voorraad en is de wachttijd voor het leveren van jouw sticker of striping minimaal. De drukte met binnen gekomen orders bepaald hoe snel wij aan jouw bestelling kunnen beginnen. En gelukkig werken wij erg snel waardoor we in de meeste gevallen binnen 1 of 2 dagen jouw stickers kunnen versturen.

Weergegeven:
Sorteren op:

Nummer sticker 1

NUMMER STICKER 1Racenummer sticker voor alle fans van de autosport. Kies je eigen racenummer!Ben jij bijvoorbeeld fan van Max Verstappen? Dan kies je natuurlijk voor nummer 33 in het oranje. Dan heb j..

€5,95 Excl. BTW: €4,92

Nummer sticker 2

NUMMER STICKER 2Racenummer sticker voor alle fans van de autosport. Bestel dan hier je sticker en bepaal zelf welke naam eronder komt te staan! Bij het vakje tekst kun je de gewenste naam invullen. Oo..

€5,95 Excl. BTW: €4,92

Racenummer sticker 1

RACENUMMER STICKER 1Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.STAPELKORTING:Wil je er me..

€5,95 Excl. BTW: €4,92

Racenummer sticker 2

RACENUMMER STICKER 2Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.STAPELKORTING:Wil je er me..

€5,95 Excl. BTW: €4,92

Racenummer sticker 3

RACENUMMER STICKER 3Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.Je kunt zelf de kleurencom..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Racenummer sticker 4

RACENUMMER STICKER 4Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.STAPELKORTING:Wil je er me..

€5,95 Excl. BTW: €4,92

Racenummer sticker 5

RACENUMMER STICKER 5Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.STAPELKORTING:Wil je er me..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

Racenummer sticker 6

RACENUMMER STICKER 6Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.STAPELKORTING:Wil je er me..

€5,95 Excl. BTW: €4,92

Racenummer sticker 7

RACENUMMER STICKER 7Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.STAPELKORTING:Wil je er me..

€5,95 Excl. BTW: €4,92

Racenummer sticker 8

RACENUMMER STICKER 8Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.STAPELKORTING:Wil je er me..

€5,95 Excl. BTW: €4,92

Racenummer sticker 9

RACENUMMER STICKER 9Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.Je kunt zelf de kleurencom..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Racenummer sticker 10

RACENUMMER STICKER 10Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.STAPELKORTING:Wil je er m..

€5,95 Excl. BTW: €4,92

Racenummer sticker 11

RACENUMMER STICKER 11Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.Je kunt zelf de kleurenco..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Racenummer checkered sticker 1

RACENUMMER CHECKERED STICKER 1Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.STAPELKORTING:Wi..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Racenummer checkered sticker 2

RACENUMMER CHECKERED STICKER 2Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven.STAPELKORTING:Wi..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Rijdersnaam sticker Nederlandse vlag

RIJDERSNAAM STICKER NEDERLANDNaamstickers voor je race of rally auto met Nederlandse vlag. Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewo..

€17,95 Excl. BTW: €14,83

Rijdersnaam sticker Belgische vlag

RIJDERSNAAM STICKER BELGIENaamstickers voor je race of rally auto met Belgische vlag. Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je..

€17,95 Excl. BTW: €14,83

Race logo stickers

RACE LOGO STICKERSDe bekende tuning bomb sticker voor op het portier van je auto met de volgende logo's : Alpine, OZ-Racing, Eibach en Sparco. Dit is een set van 2 stickers voor beide portieren van je..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

WRC sticker 1

WRC STICKER 1Ben jij een fan van het Word Rally Championship? Dan is deze stickerset wat voor jou!AFMETING:1: 10 x 32 cm2: 15 x 48 cm3: 20 x 64 cmWil je liever een andere afmeting? Neem dan even ..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

WRC stickers 2

WRC STICKERS 2Ben jij een fan van het Word Rally Championship? Dan is deze stickerset wat voor jou!AFMETING:1: 10 x 25 cm2: 15 x 36 cm3: 20 x 50 cmWil je liever een andere afmeting? Neem dan even ..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

Daytona sticker

DAYTONA STICKERVoor de fans van de Indycar races. STAPELKORTING:Wil je er meer dan 1? Dan is de basisprijs nog maar 5,95 euro in plaats van 7,95 euro.AFMETING:1: 10 x 12,5 cm2: 15 x 19 cm3: 20 x ..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Superman sticker

SUPERMAN STICKERVoor de fans van superman.  Het welbekende logo als sticker voor op je auto.STAPELKORTING:Wil je er meer dan 1? Dan is de basisprijs nog maar 5,95 euro in plaats van 7,95 euro.AFM..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Batman sticker

BATMAN STICKERVoor de film fans: het Batman logo op je auto! STAPELKORTING:Wil je er meer dan 1? Dan is de basisprijs nog maar 5,95 euro in plaats van 7,95 euro.AFMETING:1: 10 x 16 cm2: 15 x 24 c..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Ferrari rabbit sticker

FERRARI RABBIT STICKERTenzij je een echte Ferrari hebt raden wij je aan om deze stickers te gebruiken voor je auto.STAPELKORTING:Wil je er meer dan 1? Dan is de basisprijs nog maar 5,95 euro in plaats..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Mille Miglia sticker set

Mille Miglia sticker setEen set van 2 stickers met het Mille Miglia logo om je auto een sportief tintje te geven.AFMETING:Leverbaar in 3 afmetingen:1: 10 x 6 cm2: 15 x 9 cm3: 20 x 12 cmWil je liever e..

€11,95 Excl. BTW: €9,88

Monte Carlo rally sticker

MONTE CARLO RALLY STICKEREen toepasselijke sticker voor mensen die met hun auto regelmatig een trackday doen, of de auto gewoon een sportief uiterlijk willen geven met deze nostalgische sticker van de..

€11,95 Excl. BTW: €9,88

Gulf striping

GULF STRIPINGWil jij een echt apart en sportief uiterlijk voor je auto? Dan is onze Gulf sticker set precies wat jij zoekt voor jouw auto.AFMETINGEN:2x Gulf stripes van 190 cm lengte. Op verzoek kunne..

€94,95 Excl. BTW: €78,47

Martini striping

MARTINI STRIPINGWil jij een echt apart en sportief uiterlijk voor je auto? Dan is onze Martini sticker set precies wat jij zoekt voor jouw auto.AFMETINGEN:2x Martini stripes met een afmeting van 200 x..

€134,95 Excl. BTW: €111,53

Rally sticker set

RALLY STICKER SETWil je echt opvallen? Ben jij een rally fan? Dan heeft jouw auto onze rally stickers nodig! Dit is een complete set waarbij je het rally nummer zelf kunt kiezen. Alle stickers zi..

€99,95 Excl. BTW: €82,60

Race striping universeel

RACE STRIPING UNIVERSEEL - STICKERSGeef je auto een race uiterlijk met de Challenge sticker set. Uiteraard kun je zelf bepalen welk nummer erop komt te staan.Universeel te gebruiken voor alle modellen..

€129,95 Excl. BTW: €107,40

Racenummer set

RACENUMMER STICKER SET Een complete sportieve sticker set voor je auto bestaande uit:- 3 race cijfer stickers voor de zijkanten en de motorkap- 2 stroken voor de zijportierenJe kunt de kleursamen..

€59,95 Excl. BTW: €49,55

Striping speed 1

STRIPING SPEED 1Een sportieve sticker set met de tekst Speed erin verwerkt. Deze set bestaat uit 2 stickers voor beide zijden van je auto.AFMETING:De hoogte per sticker is 10 cm. De lengte is zelf te ..

€54,95 Excl. BTW: €45,41

Striping speed 2

STRIPING SPEED 2Een sportieve sticker set met de tekst Speed erin verwerkt. Deze set bestaat uit 2 stickers voor beide zijden van je auto.AFMETING:De hoogte per sticker is 16 cm. De lengte is zelf te ..

€54,95 Excl. BTW: €45,41

Striping sport

STRIPING SPORTMaak je auto nog sportiever met deze universele autostriping. Deze set bestaat uit 2 stickers voor beide zijden van je auto. AFMETING:De afmeting per stripe is 200 x 22 cmPLAKA..

€54,95 Excl. BTW: €45,41

Striping sport 2

STRIPING SPORT 2Verander je auto in een nog sportievere auto met deze striping met het woord SPORT erin. AFMETING:De hoogte van de stickers is 12 cm, de lengte kun je zelf kiezen. Beschikbare len..

€54,95 Excl. BTW: €45,41

Striping racing 1

STRIPING RACING 1Een sportieve sticker set met het woord Racing erin verwerkt. AFMETING:De hoogte per sticker is 25 cm. De lengte is zelf te kiezen. De lengte van het woord Racing is 90 cm.Je kunt aan..

€54,95 Excl. BTW: €45,41

Striping racing 2

STRIPING RACING 2Een sportieve sticker set met het woord Racing erin verwerkt.AFMETING:De hoogte per sticker is 10 cm. De lengte is zelf te kiezen. De lengte van het woord Racing is 70 cm.Je kunt aang..

€54,95 Excl. BTW: €45,41

Striping RS limited

STRIPING RS LIMITEDEen sportieve sticker set met het woord RS Limited erin verwerkt.AFMETING:De hoogte per sticker is 10 cm. De lengte is zelf te kiezen. De lengte van het woord RS Limited is 80 cm.Je..

€54,95 Excl. BTW: €45,41

Custom striping 1

CUSTOM STRIPING 1Een sportieve sticker set die ideaal is voor bedrijfsreclame, clubnamen of net wat jij wilt in te verwerken op je auto. Geef bij het kopje tekst aan wat jij wilt dat wij op de stripin..

€54,95 Excl. BTW: €45,41

Custom striping 2

CUSTOM STRIPING 2Een sportieve sticker set die ideaal is voor bedrijfsreclame, clubnamen of net wat jij wilt in te verwerken op je auto. Geef bij het kopje tekst aan wat jij wilt dat wij op de stripin..

€54,95 Excl. BTW: €45,41

Striping cup

STRIPING CUPEen sportieve sticker set met het woord CUP erin verwerkt.AFMETING:De hoogte per sticker is 7 cm. De lengte is zelf te kiezen. Je kunt aangeven vanaf hoeveel cm van het begin de tekst..

€54,95 Excl. BTW: €45,41

Striping vrroooommm

STRIPING VRROOOOMMMEen van onze favoriete stickers, maar je moet er wel wat humor voor hebben. Een vrroooommm sticker voor op je auto. Je kunt hem in het groot op de zijkant plakken, of in het klein n..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Striping The fast and the Furious 1

STRIPING THE FAST AND THE FURIOUS 1Ben jij fan van The fast and the Furious? Dan is deze striping wat voor jou!AFMETING:De hoogte per sticker is 10 cm. De lengte is zelf te kiezen. Je kunt aangev..

€54,95 Excl. BTW: €45,41

Sticker The fast and the Furious 2

STICKER THE FAST AND THE FURIOUS 1 Ben jij fan van The fast and the Furious? Dan is deze sticker set wat voor jou! AFMETING (b x h): 1: 20 x 7 cm 2: 30 x 10 cm 3: 40 x 13 cm 4: 50 x 17 cm 5: 75..

€12,95 Excl. BTW: €10,70

Nürburgring sticker 1

NÜRBURGRING STICKER 1Rij jij wel eens professioneel of tijdens een trackday op de ring? Dan moet je deze sticker zeker hebben!STAPELKORTING:Wil je er meer dan 1? Dan is de basisprijs nog maar 3,95 eur..

€6,95 Excl. BTW: €5,74

Nürburgring sticker 2

NÜRBURGRING STICKER 2Rij jij wel eens professioneel of tijdens een trackday op de ring? Dan moet je deze sticker zeker hebben!STAPELKORTING:Wil je er meer dan 1? Dan is de basisprijs nog maar 3,95 eur..

€6,95 Excl. BTW: €5,74

Nürburgring sticker 3

NÜRBURGRING STICKER 3Rij jij wel eens professioneel of tijdens een trackday op de ring? Dan moet je deze sticker zeker hebben! STAPELKORTING:Wil je er meer dan 1? Dan is de basisprijs nog maar 3,..

€6,95 Excl. BTW: €5,74

Gulf retro sticker

GULF RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Gulf retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFMETING (b x h):1: 1..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Castrol retro sticker

CASTROL RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Castrol retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFMET..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Agip retro sticker

AGIP RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Agip retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFMETING (b x h):1: 1..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Champion retro sticker

CHAMPION RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Champion retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFMETING (b x..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

GoodYear retro sticker

GOODYEAR RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze GoodYear retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFM..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Pennzoil retro sticker

PENNZOIL RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Pennzoil retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFM..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Rothmans retro sticker

ROTHMANS RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Rothmans retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFM..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

STP retro sticker

STP RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze STP retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFMETING (b x h):1..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Edelbrock retro sticker

EDELBROCK RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Edelbrock retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!A..

€7,95 Excl. BTW: €6,57