Paarden trailer stickers 14 Paardentrailer stickers

PAARDEN TRAILER STICKERS 14

Onze trailer stickers worden als set van 2 stickers geleverd waarvan er 1 gespiegeld is. Ze zijn daarom netjes synchroon aan weerszijde van de paardentrailer te plakken. De stickers zijn uiteraard weerbestendig en van hoge kwaliteit. Je kunt deze stickers ook gewoon op de muur, een raam of een andere gladde ondergrond plakken.


EIGEN TEKST:

Wil je het naam van het paard, de rijd(st)er of bijvoorbeeld de stalnaam erbij? Kies dan voor de optie 'Ja'.

Teksten worden gemaakt in het lettertype Brush script. Via deze link kun je vooraf kijken hoe de tekst eruit komt te zien. Wil je liever dat wij een ander lettertype gebruiken? Laat het ons dan even weten.

De afmeting van de tekst wordt aangepast aan de trailer sticker zodat deze er netjes onder past.


AFMETING PER STICKER (b x h):

1: 57 x 32 cm

2: 100 x 57 cm

Wil je liever een andere afmeting? Neem dan even contact met ons op.


PLAKINSTRUCTIES:

Stickers met een groot oppervlakte kun je het beste met de natte methode plakken om plakfouten en luchtbellen te voorkomen. Kleinere stickers, of stickers die uit veel kleine lijnen en onderdelen bestaan kun je het beste droog plakken. Kijk bij onze plakinstructies voor meer informatie over het plakken van stickers.


PAARDEN TRAILER STICKERS VAN STICKYTHINGS:

Stickythings is een van de grootste producenten van paardentrailer stickers en paarden stickers van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle trailer stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Heb je zelf een origineel idee, of een bedrijfslogo waar je graag een trailersticker van wilt hebben? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE PAARDEN TRAILER STICKERS:

De kleurgarantie van onze paardentrailer stickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de paardentrailer stickers omgaat. Indien je netjes met je paardentrailer omgaat, en netjes met de paardentrailer stickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de paardentrailer stickers geplakt hebt en hoe je met onze paardentrailer stickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je paardentrailer stickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken paardentrailer stickers helaas niet op.


PAARDEN TRAILER STICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je paardentrailer stickers en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de stickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de paardentrailer stickers netjes loskomen van de ondergrond.


Meer dan genoeg redenen dus om je paardentrailer stickers bij Stickythings te kopen!


Paarden trailer stickers 14 - Online stickers kopen

 • Model: PT014
 • € 24,95

 •   Keuze uit meer dan 25 kleuren

    2 stickers voor beide zijden

    Mogelijkheid voor eigen tekst

    7 Jaar kleurgarantie


  Scroll naar beneden voor meer informatie.

Beschikbare opties:

Tags: paard, paarden, trailer, paardentrailer stickers

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3323 reviews.