Kenteken stickers -

Kenteken stickers -

KENTEKEN STICKERS

Dit zijn de bekende kenteken stickers die door garage's onder op het zwarte gedeelte van het nummerbord geplakt worden. Heb jij zelf een garage, of wil je een eigen sticker op je kenteken plakken? Denk hierbij aan reclame voor je voetbalclub, bedrijf, band of bijvoorbeeld je eigen website. We hebben ze voor je auto en voor je motor kentekenplaathouders.


Onze nummerbord stickers worden geprint op een glanzende folie en voorzien van een UV beschermende coating. De nummerbord stickers hebben een extra sterke lijmlaag om goed te plakken op het plastic van de kentekenplaathouder. Alle kleuren zijn mogelijk. Van witte letters op een zwarte ondergrond tot een compleet fullcolor design.


Hoe meer stickers je koopt, hoe goedkoper ze worden.

Weergegeven:
Sorteren op:

Kenteken Stickers Auto

NUMMERBORD / KENTEKENPLAAT / NUMMERPLAAT STICKERSDit zijn de bekende nummerplaat stickers die door garage's onderaan het nummerbord geplakt worden. Heb jij zelf een garage, of wil je een eigen sticker..

€ 0,00

Kenteken stickers auto standaard

KENTEKEN STICKERS AUTO STANDAARDWil je een eigen sticker op je kenteken plakken? Denk hierbij aan reclame voor je voetbalclub, bedrijf, band of bijvoorbeeld je eigen website. Snel en makkelijk te ..

€ 1,80

Kenteken sticker motor

NUMMERBORD / KENTEKENPLAAT / NUMMERPLAAT STICKERS MOTORDit zijn de bekende nummerplaat stickers die door garage's onderaan het nummerbord geplakt worden. Heb jij zelf een garage, of wil je een eigen s..

€ 0,00

Kenteken stickers motor standaard

KENTEKEN STICKERS MOTOR STANDAARDWil je een eigen sticker op je kenteken plakken? Denk hierbij aan reclame voor je voetbalclub, bedrijf, band of bijvoorbeeld je eigen website. Snel en makkelijk te..

€ 1,80

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4296 reviews.