dakstickers auto -

dakstickers auto -

Dakstickers auto kopen 

Zelf kun je er niet van genieten tijdens het rijden, maar de mensen als je de parkeerplaats op rijdt des te meer. Bij ons tovert het altijd een glimlach op het gezicht was wij een auto met een daksticker erop zien, vooral als het een originele sticker is. De meest bekende is het blokdak. Maar er zijn zoveel meer mogelijkheden om het dak van je auto met een leuke sticker te beplakken! 


Zijn dakstickers voor je auto makkelijk te plakken?

Het lastigste is om er goed bij te komen. Je kunt de auto niet even op zijn kant leggen. Een keukentrapje ernaast en je kunt aan de slag. Meet vooraf goed uit waar je de sticker plaatst. Onze fullcolor dakstickers laten zich vrij makkelijk plaatsen. Een volledig blokdak op je auto is wat lastiger omdat dit echt een kwestie van goed uitmeten is. De blokken moeten namelijk goed aansluiten. Ook kan het lastig zijn om de hoeken welke vaak rondingen en bollingen hebben strak te krijgen. Vertrouw je het niet? Laat de stickers dan door een ervaren iemand plakken.

 

Zijn dakstickers voor je auto makkelijk te verwijderen?

Jazeker. Verwarm de stickers op de motorkap van je auto goed met een fohn. Ze laten dan makkelijk los en zijn zonder lijmresten te verwijderen.

 

Beschadigen dakstickers mijn autolak? 

Nee, zeker niet. Ze beschermen je lak zelfs. Zorg er daarom wel voor dat je de autolak goed onderhoudt na het plakken van stickers op je autodak. Dat voorkomt dat (jaaaaren later) er een kleurverschil ontstaat tussen de onbeschermde en beschermde lak van je auto.

 

Hoe voorkom ik luchtbellen onder de sticker op het dak van mijn auto?

Als je weinig tot geen ervaring hebt met het plakken van grotere stickers raden wij aan om de natte plak methode te gebruiken. De sticker plakt dan niet meteen vast op dhet dak en is nog te verschuiven. Als de sticker precies op de juiste plek ligt wrijf je vanuit het midden al het water onder de sticker uit. Deze zal dan gaan hechten. Wacht hierna nog minimaal een uur om al het achtergebleven water te laten verdampen en trek dan de applicatielaag die over de sticker zit voorzichtig weg.

 

Wist je dat bijna al onze andere stickers ook op jouw auto passen?  Kijk dus ook zeker even bij de andere categorieën

Weergegeven:
Sorteren op:

Blokdak

BLOKDAK STICKERSOmdat iedereen een andere smaak heeft kun je bij ons helemaal zelf bepalen hoe je blokdak (checkered roof) van jouw auto eruit komt te zien. Je kunt zelf de afmeting en kleur van de bl..

€ 34,95

Union Jack daksticker

UNION JACK DAKSTICKER De bekende Union Jack (engelse vlag) sticker voor op het dak van jouw auto.AFMETING:Wij kunnen deze sticker in 2 afmetingen leveren:1: 57 x 115 cm2: 95 x 150 cm KLEUREN..

€ 59,95

Daksticker GB

GB DAKSTICKER Een daksticker met de letters GB (Great Britain) voor op het dak van je auto.AFMETING:Leverbaar in 2 afmetingen:1: 100 x 50 cm2: 150 x 57 cmPLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervar..

€ 34,95

TEAM GB daksticker

TEAM GB DAKSTICKEREen daksticker met Union Jack en TEAM GB voor op het dak van je auto (bij voorkeur van Engels fabrikaat)AFMETING:Deze daksticker is ong. 135 cm lang en 19 cm hoogPLAKADVIES:Indien je..

€ 64,95

Barcode daksticker

BARCODE DAKSTICKER Een aparte barcode daksticker voor jouw auto voor de 'industrial look.' Uiteraard kun je de sticker ook op je achterraam of deur plakken.AFMETING:Leverbaar in 2 afmetingen..

€ 27,95

Daksticker helicopter

HELICOPTER DAKSTICKER Maak van het dak van je auto een landingsplaats voor helicopters met deze daksticker.De sticker wordt in 3 delen geleverd, namelijk de bogen (per 2) en de letter H. Door de ..

€ 54,95

Rits daksticker

RITS  DAKSTICKEREen leuke sticker van een rits voor op het dak van je autoAFMETING:Leverbaar in 2 afmetingen:1: 200 x 51 cm2: 225 x 58 cmPLAKADVIES:Aangezien deze sticker uit vele kleine onderdel..

€ 54,95

Skull daksticker

SKULL DAKSTICKERMaak van je auto een badass auto met deze full color sticker!AFMETING:70 x 88 cmPLAKADVIES:Heb je niet veel ervaring met het plakken van stickers op een auto, dan raden wij de natte me..

€ 41,95

Skull daksticker

SKULL DAKSTICKERMaak van je auto een badass auto met deze full color sticker!AFMETING:70 x 94 cmPLAKADVIES:Heb je niet veel ervaring met het plakken van stickers op een auto, dan raden wij de natte me..

€ 47,95

Skull daksticker

SKULL DAKSTICKER Maak van je Auto een badass auto met deze full color sticker!AFMETING:70 x 99 cmPLAKADVIES:Heb je niet veel ervaring met het plakken van stickers op een auto, dan raden wij de na..

€ 41,95

Skull daksticker

SKULL DAKSTICKERMaak van je auto een badass auto met deze full color sticker!AFMETING:70 x 99 cmPLAKADVIES:Heb je niet veel ervaring met het plakken van stickers op een auto, dan raden wij de natte me..

€ 41,95

Skull daksticker

SKULL DAKSTICKER Maak van je auto een badass auto met deze full color sticker!AFMETING:70 x 109 cmPLAKADVIES:Heb je niet veel ervaring met het plakken van stickers op een auto, dan raden wij de n..

€ 47,95

Draak daksticker

DRAAK DAKSTICKER Een draak om op het dak van je auto te plakken (of de zijkant.)AFMETING:1: 57 x 120 cmPLAKADVIES:Aangezien deze sticker uit vele kleine onderdelen bestaat adviseren wij om deze d..

€ 35,95

Draak daksticker

DRAAK DAKSTICKER Een draak om op het dak van je auto te plakken (of de zijkant.)AFMETING:1: 57 x 100 cmPLAKADVIES:Aangezien deze sticker uit vele kleine onderdelen bestaat adviseren wij om deze d..

€ 33,95

Space invaders daksticker

SPACE INVADERS DAKSTICKERHeb je deze al zien rondrijden? Waarschijnlijk niet, en dat geeft jou de kans om je auto een unieke retrolook te geven.AFMETING:Deze sticker is 90 cm breed.PLAKADVIES:Aangezie..

€ 39,95

Brabantse vlag daksticker

BRABANTSE VLAG DAKSTICKER Als echte Brabander ben je toch trots op je provincie. En dan plak je natuurlijk deze Brabantse vlag daksticker op je dak!AFMETING:70 x 105 cmPLAKADVIES:Heb je niet veel erva..

€ 47,95

Friese vlag daksticker

FRIESE VLAG DAKSTICKEREen echte Fries heeft altijd wel ergens een Friese vlag. Dus daarom ook een Friese vlag daksticker op je dak!AFMETING:70 x 101 cmPLAKADVIES:Heb je niet veel ervaring met het plak..

€ 47,95

Skull daksticker

SKULL DAKSTICKERMaak van je auto een badass auto met deze full color sticker!AFMETING:70 x 69 cmPLAKADVIES:Heb je niet veel ervaring met het plakken van stickers op een auto, dan raden wij de natte me..

€ 41,95

Skull daksticker

SKULL DAKSTICKERMaak van je auto een badass auto met deze full color sticker!AFMETING:70 x 67 cmPLAKADVIES:Heb je niet veel ervaring met het plakken van stickers op een auto, dan raden wij de natte me..

€ 41,95

Skull daksticker

SKULL DAKSTICKERMaak van je auto een badass auto met deze full color sticker!AFMETING:70 x 85 cmPLAKADVIES:Heb je niet veel ervaring met het plakken van stickers op een auto, dan raden wij de natte me..

€ 41,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4767 reviews.