Boot striping sticker set Boot stickers

BOOT STRIPING

Een universele striping set voor alle boten. Geef je boot een 'the fast and the furious' look. Deze stickers zorgen er niet voor dat je boot sneller gaat, maar zo voelt het wel.

Iedere set bestaat uit 2 stickers. Een voor de linker en een voor de rechtzijde. Zoals je van ons gewend bent zijn ook deze boot stickers in meer dan 25 kleuren en verschillende afmetingen te bestellen. En uiteraard van de beste kwaliteit!


AFMETING PER ZIJDE:

1: 250 x 14 cm

2: 300 x 17 cm

3: 350 x 19 cm

4: 400 x 22 cm

5: 450 x 25 cm

6: 500 x 28 cm

7: 550 x 30 cm

8: 600 x 33 cm

Wil je een andere afmeting of verhouding? Neem dan even contact met ons op. In veel gevallen kunnen wij de stickers voor je aanpassen zodat deze perfect op jouw boot passen.


PLAKINSTRUCTIES:

Stickers als deze zijn meestal makkelijk te plakken omdat ze uit dunnere lijnen en onderdelen bestaan. Heb je al ervaring met het plakken van boot stickers en stripings dan kun je ze droog plakken. Heb je minder ervaring dan adviseren wij om (voornamelijk als de stickers uit delen met een groter oppervlakte bestaan) om ze met de natte methode te plakken. Alles staat netjes uitgelegd bij onze plakinstructies.


BOOT STICKERS VAN STICKYTHINGS:

Stickythings is een van de grootste producenten van stickers en striping voor je boot van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle bootstickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Wist je dat bijna alle onze bootstickers universeel te gebruiken zijn? Wil je een boot sticker of striping kopen die bij ons op een speedboat gezien maar heb jij een zeilboot? Geen probleem. Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je dus een te gekke striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen boot, of twijfel je? Dan kunnen wij de striping indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je zelf een origineel idee, of bijvoorbeeld een club of bedrijfslogo waar je graag een sticker van op je boot hebt, of wilt verwerken in een striping? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE BOOTSTICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl bootstickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de stickers omgaat. Indien je netjes met je boot omgaat, en netjes met de bootstickers dan zullen deze jarenlang goed blijven.  Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je stickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken stickers en stripings helaas niet op.


BOOTSTICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je stickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de stickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de bootstickers netjes loskomen van de ondergrond.


Ben je niet tevreden met je aankoop of wil je deze retourneren? Neem dan altijd eerst even contact met ons op via info@stickythings.nl of +31 085 4018424. Stuur nooit zonder overleg producten retour!

 

Om te zorgen dat je helemaal niet wilt retourneren geven we je een paar tips voor je gaat bestellen:

 

 • Kleuren: kleuren op het scherm kunnen afwijken van de echte folie kleuren. Twijfel je dus over de kleur, vraag dan een gratis kleurstaal aan. Vermeld hierbij welke kleur je wenst, of het voor binnen of buitengebruik is en natuurlijk het adres waar we het naar toe moeten sturen.
 • Ondergrond: weet je niet zeker of de ondergrond geschikt is voor het plakken van een sticker? Vraag dan een gratis teststicker aan. Vermeld hierbij of het voor binnen of buitengebruik is en natuurlijk het adres waar we het naar toe moeten sturen.
 • Opties: let bij het bestellen goed op bij de beschikbare opties wat je invult. De kleur en/of de afmeting, de eventuele in te vullen tekst (spelfouten) etc. Je krijgt meerdere malen de gelegenheid dit te controleren alvorens je de bestelling plaatst. Heb je de bestelling toch al geplaatst en weet je niet meer zeker of je het juiste besteld hebt, controleer dan de bestel bevestiging. Is het fout, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op zodat we het nog kunnen aanpassen.
 • Plakinstructies: lees onze plakinstructies zorgvuldig door en bekijk hierbij ook de filmpjes op onze site. Neem ook de tijd voor het plakken van een sticker.
 • Persoonlijke gegevens: Zorg dat zowel je email adres als het bezorg adres correct is zodat je direct de juiste informatie van ons ontvangt.
 • Lees: Op alle productpagina's vind je onderaan de pagina bij de omschrijving extra informatie. Hierin proberen wij alle informatie te vermelden die nodig is alvorens je gaat bestellen.
 • Vragen: lees ook onze meestgestelde vragen en staat je vraag er niet tussen, schroom dan niet om het ons te vragen. Bel +31 085 4018424 of mail info@stickythings.nl.

Welke producten kun je niet retour sturen?

 • Op specificatie gemaakte producten: Hieronder vallen producten met een afwijkende maat, vorm of kleurensamenstelling dan standaard aangeboden in onze shop. Dit geldt ook voor producten waarin bijvoorbeeld een naam, zelf gekozen tekst of een zelf opgegeven getal in voorkomt.
 • Zakelijke bestellingen: Deze vallen niet onder het consumentenrecht en de wet 'koop op afstand.'
 • Producten voorzien van applicatielaag: Deze dienen binnen enkele weken geplakt te worden en zijn vanwege de 'houdbaarheid' uitgesloten van het herroepingsrecht.
 • Gespiegelde producten: Indien de sticker in een gespiegelde vorm besteld is.
 • Wrapfolie & knifeless tape: Wrapfolie wordt speciaal besteld bij onze leverancier in de door jou gekozen lengte en afmeting en kleurcode. Het is voor ons niet mogelijk te controleren of je stiekem toch een meter van de knifeless tape gebruikt hebt.

Welke producten kun je wel retour sturen?     

 

Producten zonder applicatielaag: Bijvoorbeeld full color stickers welke uit 1 geheel bestaan. Denk hierbij aan full color autobloemen en kinderstickers. Ook krijtstickers hebben in de meeste gevallen geen applicatielaag.
Bij twijfel: Weet je niet zeker of de sticker die jij op het oog hebt wel of niet onder ons retourbeleid valt? Neem dan voor je aankoop contact met ons op. Wij kunnen het je dan vertellen.

 

Kosten en terugbetaling van retouren:

 • Terugbetaling: Na ontvangst en controle van het retour gestuurde product storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoop bedrag terug op je rekening. Eventueel betaalde verzendkosten betalen wij ook terug indien de complete bestelling geretourneerd wordt.
 • Retourkosten: De kosten voor het retour sturen worden niet door ons vergoed en zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden voor retourneren:

 • Zichttermijn: Voor producten waarbij het retourrecht van toepassing is geldt een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. Binnen deze periode kun je contact met ons opnemen indien je het product retour wilt sturen. Na aanmelding van een retour heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.
 • Retourzending: Indien je product onder ons retour beleid valt heb je 14 dagen na het aanmelden van je retour de tijd het product naar ons op te sturen. Let op, wij zijn niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van de zending tijdens het retourproces.
 • Acceptatie: Stuur nooit zomaar producten retour maar neem altijd eerst contact met ons op. Indien het product onder het retourrecht valt kunnen wij de instructies voor het retourneren doorgeven.
 • Conditie: Overbodig om te melden, maar het product moet in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.

Herroepingsformulier: om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je vooraf onderstaand formulier in te vullen en naar ons toe te sturen.


Download hier ons herroepingsformulier.

Boot striping sticker set kopen

 • Model: BOOT011
 • € 84,95

 •   Keuze uit meer dan 25 kleuren

    Verkrijgbaar in diverse afmetingen

    Complete set


  Scroll naar beneden voor meer informatie.

Beschikbare opties:

Tags: Boot striping sticker set, BOOT011, Boot stickers

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4897 reviews.