Bloem stickers 32 Bloemen stickers

BLOEM STICKERS 32

Een set van 37 retro bloem stickers in verschillende afmetingen om je auto helemaal uniek te maken.


STAPELKORTING:

Indien je 2 of meer setjes besteld is de prijs nog maar 29,95 euro per setje. 


AFMETING:

5 bloem stickers van 15 cm.

10 bloem stickers van 12,5 cm.

10 bloem stickers van 10 cm.

12 bloem stickers van 7,5 cm.


STICKERS VAN STICKYTHINGS:

De stickers van bloemen, sterren, vlinders en alle andere stickers op deze site hoef je natuurlijk niet perse op een auto te plakken. Deze stickers plakken ook prima op muren, bakfietsen, scooters en caravans!

Stickythings is al jaren een van de grootste producenten van autostickers en bloemstickers voor je auto van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen en uiteraard de kwaliteit garanderen.

Wist je dat bijna alle onze stickers universeel te gebruiken zijn? Je kunt de bloem stickers die op een Renault afgebeeld staan dus zonder problemen op een Ford plakken en andersom! Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je dus stickers of een striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen auto, of twijfel je? Dan kunnen wij deze indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je een te gek bestickerde auto op straat gezien, of op een afbeelding op het internet en weet je niet waar deze te koop is? Stuur ons dan een foto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jou kunnen maken. Heb je zelf een origineel idee waar je graag een sticker van hebt? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE STICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de autostickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de autostickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de autostickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je autostickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.


STICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je stickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is er een kans dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de autostickers netjes loskomen van de ondergrond.


Heb je nog meer redenen nodig om je bloem stickers bij ons te bestellen?Specificatie
StijlBloemen

Bloem stickers 32 - Bloemen stickers kopen

  • Model: ABL32
  • € 34,95

  •   Fullcolor geprint met beschermende coating

      Korting bij meerdere setjes

      Universeel te gebruiken op alle auto's


    Voor meer informatie scroll je naar beneden.

  • 2 of meer € 29,95

Beschikbare opties:

Tags: bloem, bloemen, bloemstickers, autobloemen, bloem stickers, autostickers bloemen, bloemstickers auto, bloemsticker auto, stickers bloemen, bloemen auto, retro