Auto & Scooter Stickers

Auto & Scooter Stickers

 

ONZE AUTO STICKERS:

Onderstaand zie je diverse categorieën waarin wij de auto stickers opgedeeld hebben. Om je een beter idee te geven hoe een sticker op jouw auto uitziet hebben wij ook de categorie autostickers per merk. Het is echter niet zo dat een auto sticker die op een Fiat 500 afgebeeld staat alleen op een Fiat 500 past. Deze stickers passen in verreweg de meeste gevallen ook prima op bijvoorbeeld een Punto of ander model. Sterker nog, je kunt deze auto stickers zonder problemen op een Volkswagen, een Mini Cooper of bijvoorbeeld een Renault plakken. Twijfel je of het past, of zie je aan de afmetingen die bij alle auto stickers staan dat het niet gaat passen, stuur ons dan even een mail. Wij kunnen zonder problemen de autostickers in andere afmetingen voor je maken zodat deze ook op jouw auto te plakken zijn.

 

Behalve de autostickers die je bij de merken vind hebben wij natuurlijk nog veel meer andere stickers voor je auto. Bijvoorbeeld race en rally stickers waarbij je de auto kunt verfraaien met een racenummer, universele stripings, te gekke bloemstickers, tuning stickers, streamers voor op het raam of bijvoorbeeld remklauw stickers

 

SCOOTER & MOTOR STICKERS:

Veel van onze tuningstickers of race stickers passen natuurlijk ook op een motor of scooter. Sommige coole stipings hebben wij speciaal aangepast zodat deze ook geschikt zijn voor de motor of scooter. Staat wat jij niet zoekt erbij? Laat ons dit dan weten zodat wij kunnen kijken of we de sticker alsnog voor jou kunnen maken.

 

CAMPER STICKERS:


De camper pak je als een lekker erop uit wilt. Optimaal geniet dus! En campers zijn uiteraard ideale voertuigen om te beplakken met een mooie striping of vakantie gevoel sticker. Kijk daarom ook zeker even bij onze autostickers zoals bijvoorbeeld de bloemstickers en universele stripings. Die kun je namelijk ook op je camper of caravan plakken! 

 

ONZE KWALITEIT:

Stickythings is al jaren een van de grootste producenten van auto stickers. Wij hebben inmiddels duizenden auto stickers in ons bestand, waarvan het grootste deel door ons zelf ontworpen is. Omdat alle auto stickers door ons zelf geproduceerd worden hebben wij volledige controle over de kwaliteit van onze stickers. En met de kwaliteit zit het bij ons zeker goed. Zo gebruiken wij geen goedkope chinese vinylfolies, maar uitsluitend gerenomeerde europeese merken als 3M en Oracle om onze autostickers van te maken.