Auto & Scooter Stickers

Auto & Scooter Stickers

 

ONZE AUTO STICKERS:

Onderstaand zie je diverse categorieën waarin wij de auto stickers opgedeeld hebben. Om je een beter idee te geven hoe een sticker op jouw auto uitziet hebben wij ook de categorie autostickers per merk. Het is echter niet zo dat een auto sticker die op een Fiat 500 afgebeeld staat alleen op een Fiat 500 past. Deze stickers passen in verreweg de meeste gevallen ook prima op bijvoorbeeld een Punto of ander model. Sterker nog, je kunt deze auto stickers zonder problemen op een Volkswagen, een Mini Cooper of bijvoorbeeld een Renault plakken. Twijfel je of het past, of zie je aan de afmetingen die bij alle auto stickers staan dat het niet gaat passen, stuur ons dan even een mail. Wij kunnen zonder problemen de autostickers in andere afmetingen voor je maken zodat deze ook op jouw auto te plakken zijn.

 

Behalve de autostickers die je bij de merken vind hebben wij natuurlijk nog veel meer andere stickers voor je auto. Bijvoorbeeld race en rally stickers waarbij je de auto kunt verfraaien met een racenummer, universele stripings, te gekke bloemstickers, tuning stickers, streamers voor op het raam of bijvoorbeeld remklauw stickers

 

SCOOTER & MOTOR STICKERS:

Veel van onze tuningstickers of race stickers passen natuurlijk ook op een motor of scooter. Sommige coole stipings hebben wij speciaal aangepast zodat deze ook geschikt zijn voor de motor of scooter. Staat wat jij niet zoekt erbij? Laat ons dit dan weten zodat wij kunnen kijken of we de sticker alsnog voor jou kunnen maken.

 

CAMPER STICKERS:


De camper pak je als een lekker erop uit wilt. Optimaal geniet dus! En campers zijn uiteraard ideale voertuigen om te beplakken met een mooie striping of vakantie gevoel sticker. Kijk daarom ook zeker even bij onze autostickers zoals bijvoorbeeld de bloemstickers en universele stripings. Die kun je namelijk ook op je camper of caravan plakken! 

 

WRAPFOLIE:

Wrapfolie is een van de mooiste folies op de markt en de mogelijkheden hiermee zijn eindeloos. Het aanbrengen van wrapfolie is echter vakwerk en een auto zelf wrappen is niet iets dat je even in een middag leert. Werk je echter met relatief grote rechte oppervlaktes zoals de motorkap, het dak, of een spoiler dan is dit in de meeste gevallen goed zelf te doen. Voorbereiding is belangrijk dus kijk veel youtube filmpjes vooraf zodat je een idee krijgt hoe te werk te gaan. Over het algemeen is ook de regel dat hoe duurder de wrapfolie is hoe makkelijker deze aan te brengen is. Goedkope wrapfolie is namelijk in de meeste gevallen geen echte wrapfolie. Lees de beschrijvingen bij onze verschillende kwaliteiten in folies daarom vooraf goed door.

 

ONZE KWALITEIT:

Stickythings is al jaren een van de grootste producenten van auto stickers. Wij hebben inmiddels duizenden auto stickers in ons bestand, waarvan het grootste deel door ons zelf ontworpen is. Omdat alle auto stickers door ons zelf geproduceerd worden hebben wij volledige controle over de kwaliteit van onze stickers. En met de kwaliteit zit het bij ons zeker goed. Zo gebruiken wij geen goedkope chinese vinylfolies, maar uitsluitend gerenomeerde europeese merken als 3M en Oracal om onze autostickers van te maken.

 

UITGEBREIDE PLAKINSTRUCTIES:

Wij leveren bij (bijna) iedere sticker een geschreven plakinstructie mee. Behalve bij kleine full color stickers. Deze pak je namelijk van het vel en plak je op. Daar is nu eenmaal niet veel meer over te vertellen. WIl je echter een grotere sticker gaan plakken, een sticker die uit allemaal losse onderdelen bestaat, of bijvoorbeeld een striping op je auto? Dan zijn is onze uitleg over het plakken een goed uitgangspunt. Hierbij leggen wij uit welke technieken er gebruikt kunnen worden en hoe je ondergrond moet behandelen. UIteraard hebben wij alle uitleg, inclusief een hoop handige filmpjes, ook online staan.