-16%


CARBON WRAP FOLIE 3M-1080 SERIE 152 CM x 40 CM.


Slechts 1 exemplaar, overschot van einde rol.


INFORMATIE OVER DE FOLIE:

De 3M-1080 serie wrapfolie is de topper op de markt. Dit is de meest professionele carbon wrapfolie die te koop is. De folie is voorzien van luchtkanaaltjes waardoor deze extra makkelijk aan te brengen is. De gegarandeerde levensduur van deze folie is 5 jaar. Wil jij het beste van het beste op je auto, motor, scooter of welk object dan ook? Dan is dit het product dat je zoekt.


KWALITEIT:

Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteitsmerken wrapfolie van 3M en Oracle. Als er 1 folie is waar je zeker niet op moet besparen dan is het namelijk wrap folie. Deze folies krimpen achteraf niet, blijven zitten zoals ze moeten zitten, zijn weer en wind bestendig en kunnen kortstondig tegen chemische en benzine resten. Tevens is deze folie voorzien van luchtkanalen waardoor deze extra makkelijk aan te brengen is zonder luchtbellen die onder de folie blijven zitten. Deze wrijf je er namelijk makkelijk onderuit.


EXTRA INFORMATIE:

Het wrappen van je auto of delen van je auto is een techniek apart. Bij onze plakinstructies geven wij je alvast een aantal handige tips!


HANDIGE HULPMIDDELEN:

Wat je zeker nodig hebt is een föhn, maar ook een rakel, ontvettingsdoekjes en knifeless tape kunnen het wrappen aangenamer maken. Je vind deze montage gereedschappen hier.


Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt. 


3M-1080 Carbon 152 x 40 cm

  • Artikelnummer: SALEWRAPCARB3M152X40
  • €44,95
  • €37,95
  • Excl. BTW: €31,36

  •   Restpartij van rol

      3M 1080 premium wrap folie

      Voor gebruik op auto's of het interieur


Tags: 3m-1080, carbon, 152, restpartijen